GLEDAĆEMO VOJVODINU: Obezbeđen prenos iz Moldavije

Izvor: Kurir, 28.Avg.2013, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAĆEMO VOJVODINU: Obezbeđen prenos iz Moldavije

Obezbeđen je i prenos celog meča na Radiju Novi Sad

Navijaćemo za Vojvodinu.

Radio-televizija Vojvodine uspela je da obezbedi direktan prenos revanš utakmice plej ofa za plasman u Ligu Evrope između Šerifa i Vojvodine, koja se u četvrtak od 19 časova igra u Tiraspolju

"RTV je uspela da u pregovorima sa rukovodstvom FK Šerif znatno smanji cenu prenosa koju su tražili (12 pa 50.000 evra, prim, aut), tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je obezbeđen direktni prenos kvalifikacione utakmice za Ligu Evrope Šerif - Vojvodina", objavljeno je na sajtu Radio televizije Vojvodine.

Navedeno je i da je u obezbeđenju sredstava za prenos značajnu pomoć dala i Vlada Vojvodine.

Obezbeđen je i prenos celog meča na Radiju Novi Sad (FM 87,8 i 96,3). Snimak utakmice, sa komentarom na mađarskom jeziku, biće prikazan na drugom kanalu RTV, iste večeri, u 22.15.

Ranije je tim povodom najavljivano i postavljanje video bima u centru Novog Sada, ali to još nije ozvaničeno, zbog dugih pregovora oko TV prava.

Prvi duel je završen bez pobednika (1:1),

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.