GLAS SE ZAORI S NEBESA... Ovako se porodica Periš U ČITULJI oprostila od voljenog Mateja

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 22:42

"GLAS SE ZAORI S NEBESA..." Ovako se porodica Periš U ČITULJI oprostila od voljenog Mateja

Citatom iz Biblije porodica Periš se u čitulji oprostila od voljenog Mateja.

- A glas se zaori s nebesa: Ti si Sin moj ljubljeni! U tebi mi sva milina - stoji na početku čitulje, a potom se dodaje:

- S verom u Hristovo uskrsnuće javljamo da se naš ljubljeni sin preselio u Kraljevstvo Oca nebeskog dana 31. decembra 2021.

Porodica je obavestila sve da je Matej danas sahranjen u Splitu.

- Tiho u boli u krugu porodice i prijatelja ispratili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo telo našeg Mateja dana 23. maja na groblju Lovrinac.

Potpisani su ožalošćeni tata Nenad, mama Đeni, sestre Lucija i Laura, none i nono, devojka Sanja, Sanja, Tomislav, Marko, Inge, Edi, Galen, Ilijana, Ana i ostala rodbina.

Na kraju se kaže:

- Počivaj u miru Božjem naš plavi anđele!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.