GLADNI MEDVEDI SKRNAVE GROBOVE! Nadležni nemaju rešenje za HOROR! NASTAVIĆE SE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLADNI MEDVEDI SKRNAVE GROBOVE! Nadležni nemaju rešenje za HOROR! NASTAVIĆE SE! (VIDEO)

U Turbetu kod Travnika, kao i selu Melići u opštini Dobretići gladni medvedi skrnave grobnice tražeći hranu.

U seoskom groblju u Runjićima kod Turbeta oskrnavljena su dva groba, a u Melićima jedan.

Huso Beklija iz sela Runjići ispričao je da je pre nekoliko dana grob njegove majke uveliko bio otkopan i oštećen. Rupe su bile velike, a jedna je bila tolika da je čovek mogao da uđe. Kroz rupu se nazirao sanduk. Tragovi ukazuju na medveda, koji je oštetio još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan grob na tom groblju.

- Obavestio sam nadležne u kantonu, međutim oni kažu da nemaju rešenje za ovakve slučajeve, tako da će ovo verovatno da se nastavi. Divljač se širi, počeli su da napadaju čak i grobove - ispričao je Beklija.

U selu Melići nije poznato koja je životinja je oskrnavila mezar.

Medvedi nemaju hrane u šumi pa se spuštaju do sela, gde se nalaze deponije smeća, ali ulaze i u groblja koja nisu dobro ograđena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.