GLAD I BEDA POD KURTIJEVOM ČIZMOM! Albanac javno zakukao: Više od polovine porodica nije u stanju da podnese ni dnevne troškove

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 17:54

GLAD I BEDA POD KURTIJEVOM ČIZMOM! Albanac javno zakukao: "Više od polovine porodica nije u stanju da podnese ni dnevne troškove"

Lažni premijer zagorčao život i Srbima i Albancima.

Poslanik Demokratskog saveza Kosova Armend Zemaj kazao je da na Kosmetu cene i dalje rastu, da su građani sve siromašniji, a da lažna Vlada ne preduzima nikakve mere povodom toga.

Zemaj je putem Fejsbuka naveo da cene prehrambenih proizvoda rastu, dok je potrošačka korpa svakim danom sve manja.

- Rast indeksa cena nije stao, a Vlada ne preduzima nikakve mere, kao ni antimonopolska uprava. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Više od polovine porodica na Kosovu nije u stanju da podnese ni dnevne troškove, dok je Vlada potpuno napustila narod - istakao je Zemaj.

Pored toga, Kurtijev režim ostavio je i ogroman deo naroda bez ličnih primanja, tako što je zabranio distribuciju dinara na teritoriji Kosova i Metohije. Povlačenjem ovog jednostranog poteza, Kurti je zapečatio sudbinu srpskom i delu albanskog naroda, koji prima prenzije iz budžeta Republike Srbije. Pitanje je trenutka kada će narod prosto početi da umire od gladi pod čizmom Aljbina Kurtija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.