GIDRA SE TUKAO SA NAJŽEŠĆIM MOMCIMA, DOBIO JE METAK U VRAT, a ova prelepa plavuša je osvojila njegovo srce

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GIDRA SE TUKAO SA NAJŽEŠĆIM MOMCIMA, DOBIO JE METAK U VRAT, a ova prelepa plavuša je osvojila njegovo srce

Miodrag Stojanović je ubijen 18. februara 2001. godine usred bela dana

Miodrag Stojanović Gidra, srpski kik-bokser i znalac mešovitih borilačkih veština istinska je legenda devedesetih godina prošlog veka. Godine 1986, upisao se u Ginisovu knjigu rekorda, uradivši za 24 sata 29.449 trbušnjaka. Godine 1993. otišao je u Los Anđeles da bi se bavio filmom.

Snimio je i film "Rođen kao ratnik" (1994.), koji baš i nije pobrao dobre kritike, ali je proglašen prvim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpskim akcionim filmom, i imao je sjajnu glumačku postavu koju su činili, između ostalih, Žarko Laušević i Branislav Lečić. Bilo je priča da je Gidra povezan sa srpskim kriminalcima, ali nijedna od njih nije potvrđena, a Gidra je bio poznat po tome što je govorio da sport može da odvuče mlade ljude od droge i kriminala.

Gidra je ubijen 18. februara 2001. godine usred bela dana, dok je ulazio u svoji audi 4 kod stadiona JNA u Beograd.

- Neindetifikovani mladić, koji je prema opisu očevidaca visok oko 175 cm, s crnim kačketom, tamnim naočarima za sunce, crnoj jakni i plavim farmerkama, izašao je iz prolaza koji vodi do restorana "Zlatiborac", prišao "audiju" u koji je tek ušao Stojanović i ispalio u njega šest hitaca iz pištolja.

Jedan metak pogodio je Gidru u vrat, a ostali u grudi. Posle toga, ubica je otrčao do "micubišija" zelene boje, bez registarskih oznaka, koji ga je čekao nešto dalje od mesta zločina. Ubica i njegov saučesnik pobegli su prema Zvezdinom stadionu - preneli su tada mediji.

Gidrin ubica nikada nije otkriven. On se često 80-ih godina tukao sa žestokim momcima u Beogradu, pa ima i pretpostavki da je u pitanju neko kome se zamerio, a koji se u međuvremenu uzdikao u kriminalnoj hijerarhiji.

Njegove slike su malobrojne, a retko ko zna ko je lepotica koja je osvojila njegovo srce.

Radi se o njegovoj supruzi Svetlani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.