GENERAL IMA OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME Srpski lekari HITNO pregledaju Mladića u Hagu: Izvršićemo sve procene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 16:14

"GENERAL IMA OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME" Srpski lekari HITNO pregledaju Mladića u Hagu: Izvršićemo sve procene!

Mladić je 8. januara operisan

Tim lekara iz Republike Srpske ušao je u pritvorsku jedinicu Međunarodnog suda pravde u Hagu gde će pregledati generala Ratka Mladića.

Specijalista kardiologije na Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske i član tima lekara koji će pregledati Mladića, Nikola Šobot, rekao je da su lekari proučili dostupnu medicinsku dokumentaciju.

- Možemo naslutiti da general ima ozbiljne zdravstvene probleme. Izvršićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve procene i dati preporuke - rekao je Šobot, prenosi RTRS.

Mladić je operisan 8. januara u holandskoj bolnici, kada mu je ugrađen pejsmejker. Tim lekara iz RS danas i sutra će imati priliku da detaljnije prouči Mladićevo dravstveno stanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.