GDE JE NESTALO 13.000 EVRA? Misterija smrti poštara Miloša - ovo je detalj koji je zbunio sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 21:01

GDE JE NESTALO 13.000 EVRA? Misterija smrti poštara Miloša - ovo je detalj koji je zbunio sve

Priča iz Crne Gore ledi krv u žilama - svi se pitaju samo jedno

Mladi poštar iz Crne Gore, Danilovgrađanin Miloš Stamatović (25) misteriozno je nestao u decembru 2022. godine kada je sa 15.000 evra krenuo da razduži penzije.

Tri dana se aktivno tragalo za ovim mladićem, a pronađen je u koritu reke u Botunu sa, kako su pisali mediji, zavezanim rukama. Pronađen je i njegov automobil u kojem je zatečeno između dve i tri hiljade evra zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega se postavlja pitanje: "Gde je nestalo 13.000 evra?!".

Stamatović je kobnog dana došao na posao i pokupio novac koji je bio namenjen za penzije. Iz firme je izašao, a njegove kolege primetili su da ga nema pošto se nije pojavio da razduži smenu.

U automobilu koji je mladić vozio pronađeno je samo između dve i tri hiljade evra. Međutim, uprkos toj činjenici, Više državno tužilaštvo u Podgorici je saopštilo da ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice izvršilo bilo koje krivično delo za koje se preduzima po službenoj dužnosti.

- Obdukcioni nalaz Danilovgrađanina pokazao je da utopljenje uzrok smrti mladića - saopštilo je svojevremeno tužilaštvo.

Iz ovoga se zaključuje da mladić nije ubijen, već da je izvršio samoubistvo, ali mnoga pitanja ostaju za sada bez odgovora - gde je novac koji je mladić tog dana poneo sa sobom i kako je Stamatović uspeo sam sebi da veže ruke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.