GDE JE MELANIJA? Tramp napokon razrešio misteriju - o svojoj ženi rekao samo ovo: Gadno i tako zlobno

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 14:05

"GDE JE MELANIJA?" Tramp napokon razrešio misteriju - o svojoj ženi rekao samo ovo: Gadno i tako zlobno

Melanija navodno odbija da se pridruži kampanji

Bivši američki predsednik Donald Tramp, koji je renutno u trci da po treći put postane republikanski predsednički kanditat, tvrdi da je držao Melaniju podalje od kampanje jer je "gadno i tako zlobno", ali dodaje da će mu se ona "uskoro" pridružiti.

Pre šest nedelja, Njujork tajms je objavio da je Melanija Tramp više puta odbila da se pridruži svom suprugu u predizbornoj kampanji.

Prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vikenda, transparent sa pitanjem "Gde je Melanija?" preleteo je na avionu preko fudbalske utakmice u Ajovi kojoj je prisustvovao Tramp.

Moderatorka "Meet the Press" Кristen Velker pitala je ove nedelje bivšeg predsednika o Melanijinom odsustvu, tokom intervjua koji će biti emitovan u nedelju tokom.

- Hoćemo li je uskoro videti? - upitala je.

- Da. Uskoro? Da, prilično brzo. Кada bude prikladno, ali prilično brzo. Ona je povučena osoba, sjajna osoba, veoma samouverena i veoma voli našu zemlju. I iskreno, volim da je držim podalje od toga. To je tako gadno i tako zlobno - odgovorio je Tramp.

U julu je Tajms izvestio da je Melanija odbila zahtev svog muža da mu se pridruži u predizbornoj kampanji jer oseća da su je izdali zaposleni i prijatelji tokom boravka u Beloj kući.

Uprkos njenom odbijanju, izvori bliski Trampovima insistirali su Tajmsu na tome da ona i dalje privatno podržava njegovu kandidaturu i veruje da bi on mogao ponovo da se izbori za mesto predsednika.

Melanija se takođe nije pojavila ni na jednom od nedavnih sudskih saslušanja svog muža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.