GDE ĆE JOJ DUŠA: Ovaj selfi je razbesneo Srbiju (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE ĆE JOJ DUŠA: Ovaj selfi je razbesneo Srbiju (FOTO)

Foto: Twitter

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz Beograda na kojoj devojka slika selfi u automobilu, a pored vozila se nalazi nesrećni dečak koji verovatno prosi.

Nepoznata devojka pućila se na slici i napravila je pravu "starleta" facu.

Da li je htela da ismeva dečaka koji je došao do njenog automobila ili je možda samo želela da mu pošalje poljubac, procenite sami.

Odgovore nam možete ostaviti u komentarima!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Devojka srpskog fudbalera potpuno gola: Hakovali joj telefon i ukrali fotku (FOTO 18+)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 15:30

Jovana Gajić, devojka srpskog reprezentativca Zorana Tošića, ovih dana dospela je u žižu interesovanja i srpskih, ali i engleskih medija...Naime, na društvenim mrežama pojavila se Jelenina fotografija na kojoj pozira naga, odnosno samo sa sandalama na sebi...Nekoliko izvora tvrdi da je fotografija...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.