GAZE MRTVE PALESTINCE I RAZVLAČE KRVAVA TELA PO PUTU! Horor na Zapadnoj obali, vojnici IDF-a počinili gnusan zločin (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 14:25

GAZE MRTVE PALESTINCE I RAZVLAČE KRVAVA TELA PO PUTU! Horor na Zapadnoj obali, vojnici IDF-a počinili gnusan zločin (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Snimak je ekstremno uznemirujuće prirode i onima koji se odluče da ga pogledaju savetujemo maksimalan oprez.

Bezbednosne kamere u gradu Tulkarm na Zapadnoj obali snimile su kako vozila izraelskih snaga više puta gaze telo Palestinca pogođenog iz vatrenog oružja tokom racije, piše Rojters.

Agencija navodi da Izrael nije komentarisao snimak, koji se pojavio nakon što je izraelska granična policija u ponedeljak saopštila da su njeni komandosi su upali u Tulkarm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uhapse "traženog militanata" i da su u sukobima ubijena tri Palestinca.

Uznemirujući snimak incidenta koji se dogodio u ponedeljak prikazuje kako se pripadnici izraelskih bezbednosnih snaga tokom noći približavaju kući i otvaraju vatru na grupu mladića koji su istrčali na ulicu, od kojih je najmanje jedan bio naoružan. Na snimku objavljenom od strane Izraelske obaveštajne službe Mosad, prikazan je samo trenutak likvidacije Palestinaca, nakon čega je video prekinut.

Ipak, na Internetu se pojavio i drugi snimak, na kome se vidi da su dvojica muškaraca pogođena i da mirno leže na ulici, a da im vozilo izraelskih snaga bezbednosti prilazi i vozi preko jednog od njih, zaustavljajući se u jednom trenutku na njegovim nogama.

 Na videu, očigledno snimljenom kasnije, vidi se da je jedno telo pomereno pored puta, dok drugo vozilo prelazi unazad preko drugog tela, a zatim manevriše preko njega još dva puta.

Video koji je pred vama je izuzetno uznemirujućeg sadržaja i savetujemo oprez. Uznemirujuć video možete pogledati klikom OVDE

Palestinsko ministarstvo inostranih poslova osudilo je incident i ocenilo da on odražava "kulturu mržnje i ekstremizma".

Brigade Tulkarm, naoružana militantna grupa povezana sa Fatahom, pokretom koji vodi međunarodno priznatu palestinsku upravu na Zapadnoj obali, saopštile su da je jedan od Palestinaca ubijenih u ponedeljak njihov član.

 Kod Tulkarma se nalazi jedan od glavnih prelaza između Zapadne obale i Izraela, a taj grad je na meti stalnih racija izraelske vojske od početka rata Hamasa i Izraela 7. oktobra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.