GASTOZ PONIZIO TIJANU ONA POLUDELA OD BLAMA Zagrlim je nekad poljubim i osamarim

Izvor: medio.rs, 26.Apr.2015, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GASTOZ PONIZIO TIJANU ONA POLUDELA OD BLAMA Zagrlim je nekad poljubim i osamarim

Navikla sam ja već na njegove ispade. Ne mogu to više da komentarišem. Ne znam šta da kažem, stvarno, rekla je Tijana posramljeno

Gastoz i Tijana Ajfon poriču da su imali seksualne odnose u vili Parova i to u bazenu, međutim, produkcija je rešila da im stane na put i svima pokaže o čemu se tu radi.

Dok su svi gledali snimak, njima uopšte nije bilo neprijatno, ali je nakon odgledanog snimka Gastoz rekao da ništa ne oseća prema njoj.

"Ma >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dajte, pustite me tih priča. Treba bre da mi sija pola godine, da čim se probudim pomislim na nju i poželim da je vidim i dodirnem. A ne ovo... Mislim, draga je ona meni. Zagrlim je nekad, poljubim, ošamarim. To je to", rekao je Gastoz.

Tijana je pokušala da sakrije koliko joj je neprijatno. "Navikla sam ja već na njegove ispade. Ne mogu to više da komentarišem. Ne znam šta da kažem, stvarno", rekla je Tijana.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.