GAS DO DASKE! Putin vozi kamion kao Šumaher, svi se sklanjaju s puta, a tek da vidite šta je uradio kad je svratio na pumpu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 19:38

GAS DO DASKE! Putin vozi kamion kao Šumaher, svi se sklanjaju s puta, a tek da vidite šta je uradio kad je svratio na pumpu (VIDEO)

Hit video snimak predsednika Rusije kako vozi kamion obišao ceo svet

Predsednik Rusije Vladmir Putin odlučio je da nakon pilotiranja bombarderom Tu-160M isproba i drugu vrstu transporta!

Putin je seo u četvrtak za volan KamAZ-a i dovezao teretnjak iz Kazanja u zonu multifunkcionalne putne usluge gde počinje auto-put M-12 Vostok. Tamo se upoznao sa planovima za razvoj infrastrukture i porazgovarao sa gostima kafića na pumpi gde je napravio pauzu i sipao gorivo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Društvo mu je pravio potpredsednik vlade Marat Husnulin sa kojim je razgovarao o razvoju Tatarstana.

- Vladimire Vladimiroviču, zdravo, možete li me odvesti do auto-puta M12 Vostok - našalio se Husnulin koji je čekao Putina u kamionu.

- Imate li novca - našalio se Putin.

pic.twitter.com/dn3KB9f55x

— Pluton (@Pluton45873221) February 23, 2024

Tokom putovanja bilo je reči o razvoju infrastrukture.

Vladimir Putin je primetio da je to mogao da vidi i tokom leta helikopterom.

Srbija Danas/Ria Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.