GAGA ANTONIJEVIĆ PODRŽAO VUČIĆA: Samo ujedinjeni ćemo biti u stanju da se odupremo pritiscima i izazovima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 10:49

GAGA ANTONIJEVIĆ PODRŽAO VUČIĆA: Samo ujedinjeni ćemo biti u stanju da se odupremo pritiscima i izazovima!

Poznati srpski režiser Predrag Gaga Antonijević objasnio je zašto je podržao predsednika Aleksandra Vučića.

- U trenutku strašnih tragedija koje su nas zadesile i vremenu ogromnih svetskih promena i nesigurnosti podržavam predsednika Srbije Aleksandra Vučića u njegovim naporima da očuva duhovnu i moralnu vertikalu naroda - saopštio je poznati srpski režiser Predrag Gaga Antonijević.

- Samo ujedinjeni ćemo biti u stanju da se odupremo pritiscima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izazovima kojima smo i kojima ćemo tek biti  izloženi - rekao je Antonijević.

- Uz duboko saučešće porodicama postradalih i boli zbog gubitka koji im niko nikad neće nadoknaditi moramo kao narod smoći snage da osim zajedničke tuge podelimo i zajedničku nadu i veru u bolje sutra. Kao građanima i ljudskim bićima ta vera nam je jedini put opstanka. Nemam sumnje da je Aleksandar Vučić kao prvi čovek naše otadžbine u stanju da nas tim putem, odgovorno i predano kao i do sada vodi. Živela Srbija!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.