GAĐANJE BOJEVOM MUNICIJOM U SEDLARIMA KOD VALJEVA

Izvor: Kurir, 09.Jul.2010, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAĐANJE BOJEVOM MUNICIJOM U SEDLARIMA KOD VALJEVA

VALJEVO - Garnizon "Vojvoda Mišić" Vojske Srbije (VS) u Valjevu saopštio je da je u toku pešadijsko gađanje bojevom municijom na poligonu strelišta Sedlari i da je zabranjeno kretanje i zadržavanje na tom području.

U saopštenju se precizira da se gađanje "izvodi svakog radnog dana do 15. avgusta, kao i od 6. do 30. septembra".

Garnizon je naveo da je u toku gađanja "zabranjeno kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na deonici puta Male Bobije-Bobije-kota 430 (raskrsnica puteva: Lelić-Strmna Gora-Sedlari).

U vreme bojevog pešadijskog gađanja biće postavljeno obezbeđenje, koje neće dozvoljavati saobraćaj na toj deonici puta, takođe se navodi u obaveštenju garnizona VS u Valjevu. Taj garnizon je Četvrti centar za obuku VS odakle mladi vojnici, posle završene obuke, idu u prekomandu u garnizone širom Srbije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Gađanje bojevom municijom kod Valjeva

Izvor: Glas javnosti, 10.Jul.2010, 07:17

VALJEVO - Garnizon "Vojvoda Mišić" Vojske Srbije (VS) u Valjevu saopštio je da je u toku pešadijsko gađanje bojevom municijom na poligonu strelišta Sedlari i da je zabranjeno kretanje i zadržavanje na tom području. U saopštenju se precizira da se gađanje "izvodi svakog radnog dana do 15. avgusta,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.