GABRIJELE, POLAZI JOŠ NOĆAS, OVI TVOJI OČI POVADIŠE Knežević poslao poruku Bajdenovom čoveku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 20:28

"GABRIJELE, POLAZI JOŠ NOĆAS, OVI TVOJI OČI POVADIŠE" Knežević poslao poruku Bajdenovom čoveku (FOTO)

HAOS među crnogorskim političarima i kriza na političkoj sceni Crne Gore nastupila je danas kada se saznalo da je Skupštini predata inicijativa za smenu aktuelne vlade Zdravka Krivokapića.

Zbog toga je Gabrijel Eskobar, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalni izaslanik za Balkan, saopštio da dolazi 1. februara za Crnu Goru. Tim povodom se oglasio se Milan Knežević, poslanik DF i lider DNP.

Knežević je Eskobaru poručio da "pođe još nočas".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Dragi Gabrijel, ako misliš za Crnu Goru, kreći noćas. Ovi tvoji oči povadiše, bojim se da je sve ovo Rusija zamutila. Iz Mojanovića s ljubavlju! - napisao je Milan Knežević.

Драги Габријел, ако мислиш за Црну Гору, крећи ноћас. Ови твоји очи повадише, бојим се да је све овo Русија замутила.

Из Мојановића с љубављу! pic.twitter.com/u4KO9DkEu6

— Milan Knežević (@MilanKnezevic80) January 19, 2022

Inače, inicijatvu Skupštini Crne Gore su podneli FP URA Dritana Abazovića i deo opozicionih stranaka.

Inicijativu su potpisali sledeći poslanici GP URA, Saveza građana CIVIS, Bošnjačke stranke, Socijaldemokrata, Socijaldemokratske partije, albanskih partija i Demokratske partije socijalista.

Usledila je nakon što je koalicija Crno na bijelo, na čijem čelu je Abazović, zatražila formiranje manjinske vlade, u kojoj neće biti kadrovi Demokratskog fronta i opozicione Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.