Izvor: B92, 16.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G17 plus: Rešiti nezaposlenost

Beograd -- G17 plus je danas počeo predizbornu kampanju prikupljanjem potpisa podrške građana za svoju izbornu listu.

Na listi G17 biće i nestranačke ličnosti, kao što su režiser Goran Paskaljević i fizičar Zoran Popović. Osnovni predizborni ciljevi G17 su, kako je najavio predsednik stranke Mlađan Dinkić, rešavanje problema nezaposlenosti, omogućavanje da Srbija što pre dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji i ukidanje viza za sve građane Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najkasnije do kraja 2008, ako se reši pitanje Haga.

Pored Demokratske stranke, danas je u kampanju krenula i stranka G17 plus. Dinkić je rekao da se stranka odlučila na "najdužu i najžešću" dvomesečnu kampanju, u koju će krenuti sutra iz Loznice, konvencijom na kojoj će biti i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.

Nosilac liste je Dinkić, a kandidati su na njoj poređani azbučnim redom, zbog toga, kako je predsednik stranke objasnio, što svi jednako vrede. Na listi je 30 odsto žena, a zastupljeni su i predstavnici svih nacionalnih manjina.

"Imamo veoma jaku listu", kazao je Dinkić, kao i da su, u skladu sa geslom "stručnost iznad politike", na listi G17 plus i nestranačke ličnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.