Izvor: B92, 27.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G17+: Predlog DS nagrada za kršioce

Čoka -- Predsednik G17 plus Mlađan Dinkić rekao da ta stranka neće dozvoliti usvajanje predloga DS-a o preregistraciji vozila.

Na predizbornom skupu G17 plus u Čoki, Dinkić je ocenio da bi usvajanjem predloga DS-a o preregistraciji vozila, bili nagrađeni svi koji su kršili propise, a da će takvim rešenjem biti oštećeni oni koji su pošteno platili državi porez na dodatu vrednost, carinu i uvezli automobile sa evropskim motorom.

"Ovo je populistička mera. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Neko sad ide na ciljnu grupu, na one koji su kršili propise i uvozili vozila sa crnogorskim tablicama. Žele od njih da dobiju glasove. G17 plus ne mora da dobije glasove, ali zakon

mora da se poštuje", rekao je Dinkić.

On je naglasio da se G17 plus neće baviti odgovaranjem na napade drugih stranaka, već će se posvetiti

rešavanju konkretnih životnih problema, pre svega, problema nezaposlenosti. "Želimo da stvorimo jaku srednju klasu koja će predvoditi Srbiju", kazao je Dinkić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.