Izvor: B92, 05.Sep.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G17 PLUS PROMOVISAO SPOT ZA IZLAZAK NA IZBORE

Beogradski muzicari, medju kojima Milan Delcic - Delca, Momcilo Bajagic - Bajaga, Aleksandra Sladjana Milosevic, Dragoljub Djuricic, Zika Milenkovic, Radomir Mihajlovic - Tocak, te glumci Tanja Boskovic, Vojin Cetkovic, Bogdan Diklic, Branislav Lecic i drugi, pozvali su pesmom 'Vreme je...' i propratnim muzickim spotom gradjane da izadju na izbore, javlja B2-92. Kako je receno na konferenciji za novinare G-17 Plus, koji je, uz ANEM i nekoliko nevladinih organizacija pokrovitelj i promoter >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove muzicke teme i video klipa, namena snimljenog materijala je da privuce mladju populaciju da "prihvati svoju duznost i obavezu" i izadje na septembarsko glasanje.

Izvrsni direktor G17 Plus, Mladjan Dinkic, Sladjana Milosevic, i Milan Delcic su novinarima najavili da ce medijska promocija pesme 'Vreme je ...' poceti odmah u toku dana, emitovanjem na svim televizijskim i radio stanicama clanicama ANEM-a.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.