Futsaleri Srbije desetkovani protiv Portugala na startu EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2022, 19:53

Futsaleri Srbije desetkovani protiv Portugala na startu EP

Futsal reprezentacija Srbije biće desetkovana sutra protiv selekcije Portugala, aktuelnog prvaka Evrope i sveta, na startu Evropskog šampionata u Holandiji.

Selektor Dejan Majes zbog pozitivnog kovid testa ne može da računa na Ninoslava Aleksića (ostao u Beogradu, naknadno će se priključiti ekipi), Slobodana Rajčevića, koji je bio pozitivan na testiranju u Holandiji, a po automatizmu i njegov cimer Nikola Matijević morao je u karantin.

Još od ranije zbog povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u timu nisu Jovan Lazarević i Miloš Stojković.

"Bez obzira na sve hendikepe koji su nas zadesili, očekujem da se igrači bore za dres Srbije od prvog do poslednjeg minuta i pruže maksimum. Želimo da ostavimo pozitivan utisak kako bi nastavak prvenstva bio onakav kakav priželjkujemo. Odradili smo jedan trening, navikli se na podlogu, a hrabri nas činjenica da se Jovan Lazarević polako oporavlja i očekujemo da nastupi na ovom šampionatu. Portugal dobro poznajemo, važno je uđemo hrabro u meč", izjavio je Majes, a preneo sajt FS S.

Zbog lokdauna koji je snazi u Holandiji šampionat se igra vez prisustva publike.

Meč Srbije i Portugala na programu je sutra od 17.30 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.