Izvor: Istinomer.rs, 16.Feb.2022, 12:11

Fulmihovo “Nirnberg 2” suđenje u vezi sa „zločinima protiv čovečnosti” je simulacija

Za Rajnera Fulmiha kovid-19 pandemija ne postoji. Nemački advokat, specijalizovan za korporativni kriminal, od 2020. godine aktivno radi na prikupljanju „dokaza” da svetski lideri i vodeći naučnici stoje iza, kako navodi, lažne pandemije. Za kratko vreme, Fulmih je postao antivakserska zvezda vodilja, a prošle nedelje je organizovao i suđenje — koje to nije. U pitanju je simulacija pravnog postupka snimljena u kućnoj produkciji Fulmiha, a ne na bilo kojem sudu.
The post Fulmihovo “Nirnberg 2” suđenje u vezi sa „zločinima protiv čovečnosti” je simulacija appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.