Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalerke BiH počele pripreme

Ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u Vogošći i počela pripreme za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa Kazahstanom.

Selektorka Samira Hurem želi pozitivan rezultat na otvaranju kvalifikacija.

"Krećemo u novi kvalifikacioni ciklus i želimo na startu da osvojimo bodove. Mi smo bolje rangirani od Kazahstana, ali to nam ne daje za pravo da mislimo da će utakmica biti laka. Moramo igrati odgovorno i disciplinovano ukoliko želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dobar rezultat. Ova ekipa je dugo zajedno i vjerujem da će pokazati zrelost u kvalifikacijama. U Kazahstanu će nas dočekati niža temperatura, ali to su faktori koji se prevaziđu kvalitetnom pripremom. Sve igračice su se odazvale i nadamo se pobjedi u Kazahstanu", kazala je Huremova.

Bh. reprezentativke u srijedu polaze za Astanu. Utakmica Kazahstan - BiH je na programu 21. oktobra u 12 časova.

Reprezentacija BiH će u kvalifikacionoj grupi 1 osim Kazahstana za protivnike imati i selekcije Engleske, Rusije i Velsa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.