Fudbaleri Vojvodine završavaju pripreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2022, 18:40

Fudbaleri Vojvodine završavaju pripreme

Fudbaleri Vojvodine sutra završavaju pripreme na mariborskom Pohorju. Dvonedeljni boravak u Sloveniji zaokružiće petom kontrolnom utakmicom.

Dan uoči poslednjeg pripremnog meča sa slovenačkom Murom, "crveno-beli" radili su po uputstvima kondicionih trenera, a sve pod nadzorom prof.Marka Stojanovića. Akcenat je bio na vežbama snage, a potom je usledilo uigravanje detalja u završnicama akcija. Tokom popodneva urađene su i video analize koje su prethodile odluci trenera Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rastavca kojim igračima će poveriti uloge startera u generalnoj probi za novu sezonu.

"Biće podeljeni minuti u određenom odnosu, ali mislim da će pojedine grupe igrača igrati više nego do sada", jasno je naglasio Rastavac ukazujući na važnost duela sa Murom.

Kada je reč o aktivnostima na tržištu igrača, sportski direktor Novosađana, Marko Jovanović, istakao je da je dovođenjem 5 novajlija, u svakoj liniji tima, prevashodni cilj ispunjen, a da će nova pojačanja zavisiti od odlazaka. Posebno ga raduje činjenica da svi u timu, ali i oko njega, osećaju pozitivnu energiju.

"Mi smo dobro krenuli i svi igrači i članovi stručnog štaba su zadovoljni. Stižu poruke podrške od navijača sa svih strana. Stvorila se neka velika energija oko ovog projekta i mi to osećamo", rekao je Jovanović.

Po završetku kontrolne utakmice sa Murom, u petak uveče, igrači Vojvodine mariborsko Pohorje zameniće terenima u Sportskom centru „Vujadin Boškov“ gde će tempirati formu za premijerni superligaški duel sa Napretkom, 10.jula, na stadionu „Karađorđe“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.