Fudbaler dirao sutkinju po grudima - VIDEO

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 09.Okt.2010, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler dirao sutkinju po grudima - VIDEO

Kao što je to već običaj u drugoj Njemačkoj fudbalskoj Bundesligi navijači često nemaju šta vidjeti. Ali utakmica Herthe Berlin i Alemanije Aachen bila je prava poslastica za sve 'voajere' među publikom. Prema viđenom, bila je to jedina prava akcija vrijedna spomena tokom, uglavnom dosadne utakmice bez golova. Vezni igrač domaće Herthe Peter Niemeyer u 55. minuti utakmice hodao je unazad i želio je potapšati po ramenu glavnu sutkinju Bibianu Steinhaus (31). No kako je nije dobro vidio >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << ruka mu se omaknula i nehotice je dirnuo Bibi po grudima.
Simpatična sutkinja samo je zbunjeno provjerila jesu li kartoni u džepu, pogledala Niemeyera, nasmijala se i produžila dalje. Naravno, video je odmah postao hit u Njemačkoj, no Bibiana se ne ljuti iako njen prvi javni nastup u Bundesligi neće ostati zapamćen po suđenju.

- Stajala je malo dalje od mene nego sam očekivao. Želio sam je potapšati po ramenu, no morate malo i zabaviti publiku - našalio se veznjak Herthe. 

Bibiana je samo kratko prokomentirala nastup u njenoj prvoj utakmici koja je direktno prenošena na TV-u.

- Bilo je lijepo - rekla je zadovoljna sutkinja.
 
Video uz članak

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.