Frontalni sudar aviona u letu VIDEO

Izvor: B92, 15.Mar.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frontalni sudar aviona u letu VIDEO

Dva indonežanska aviona, koja su izvodila akrobacije tokom priprema za aeromiting, naletela su jedan na drugi i frontalno se sudarila u letu.

Jedna letelica se zapalila i srušila na stambene objekte izazvavši požar. Sudar su preživeli piloti oba aviona KT-1B, a prema prvim informacija nijedan od četiri pilota nije u životnoj opasnosti.

Takođe, niko od meštana na čije se kuće letelica srušila nije povređen.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Dva aviona su se izdvojila iz šestočlane formacije koja pripada indonežanskim vazduhoplovnim snagama, kako bi izvela manevar izbegavanja u poslednjem trenutku, ali je došlo do kontakta između letelica nakon čega su obe pale.

Jedna se prizemljila u krugu aerodroma na kojem se miting održava, dok je druga pala u obližnje naselje pri čemu su planule dve kuće.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Čeoni sudar dva aviona

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2015

Dva aviona, koja su izvodila akrobacije u Indoneziji tokom priprema za aeromiting, naletela su jedan na drugi i frontalno se sudarila u letu...Jedna letelica se zapalila i srušila na stambene objekte izazvavši požar. Sudar su preživeli piloti oba aviona KT-1B, a prema prvim informacija nijedan od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.