Friendly dopuna za olakšanu komunikaciju

Izvor: Blic, 21.Sep.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Friendly dopuna za olakšanu komunikaciju

Uz Friendly dopunu vaš prijatelj će zahvaljujući vama imati kredit kada mu je najpotrebniji, a nema mogućnost da ga dopuni.

Čak i kada vam mts pripejd prijatelj ostane bez kredita možete da mu se nađete u nevolji i, uz Friendly dopunu, pošaljete mu deo svog pripejd kredita brzo i lako.

Kredit u visini od 50 do 200 dinara možete da pošaljete mts prijatelju:

•putem SMS poruke, u određenom formatu na broj 2424 ili

•putem mts pripejd vodiča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pozivom na broj *100#, prateći uputstva u delu Dodatno/Ostalo, a naknada za ovu uslugu je 4,07 dinara.

Potrebno je samo da u trenutku slanja Friendly dopune imate dovoljno kredita na svom pripejd računu.

U jednom danu možete da obradujete tri mts prijatelja i pošaljete im Friendly dopunu, dok je ukupni iznos vašeg kredita koji možete da pošaljete na mesečnom nivou drugim mts pripejd korisnicima 1.000 dinara.

Za više informacija o Friendly dopuni posetite mts sajt.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.