Fratini: Vučić nije platio nagradu Zlatni lav

Izvor: B92, 03.Dec.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fratini: Vučić nije platio nagradu "Zlatni lav"

Bivši šef italijanske diplomatije Franko Fratini odbacio je kao "lažne vesti" navode da je Aleksandar Vučić platio kako bi dobio nagradu "Zlatni lav". "Nikakve lažne vesti, međutim, ne mogu da diskredituju ulogu predsednika Vučića, ni ulogu istorijske nagrade Zlatni lav iz Venecije, koja je ustanovljena pre više godina", rekao je Fratini za Tanjug.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je Vučić platio nagradu "Zlatni lav"?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2018

Bivši šef italijanske diplomatije Franko Fratini odbacio je kao "lažne vesti" navode da je Aleksandar Vučić platio kako bi dobio nagradu "Zlatni lav"...Fratini je dodao da su "lažne vesti te koje se prave za novac, kako bi se diskreditovali politički protivnici"...On je tako reagovao na pisanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.