Izvor: Piplmetar.rs, 01.Sep.2023, 03:30

Francuz s plaže uzeo 41 kilogram kamenja: To će ga skupo koštati

Francuz će morati da plati kaznu između 500 i 3.000 evra

Foto: Pixabay.com


Turista iz Francuske moraće da platiti između 500 i 3.000 evra kaznu jer je s plaže na italijanskom ostrvu Sardinijia uzeo 41 kilogram kamenja i kamenčića.
Turista iz Francuske pokušao je da u gepeku automobila preveze šljunak i kamenje različitih veličina ukupne težine veće od 40 kilograma.
U utorak ga je zaustavila italijanska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dok se spremao da se ukrca na trajekt iz Porto Toresa za Nicu.
Porto Torres: turista francese sorpreso all’imbarco con 41 kg di ciottoli e sassi prelevati dalle spiaggehttps://t.co/TRBsP9Mw55 pic.twitter.com/L9rZ3O9rut— Agenzia Dogane e Monopoli-ADM (@AdmGov) August 29, 2023
Uzeo je kamenje sa plaže Lampijana, blizu Sasarija na Sardiniji.
Turisti često leti uzimaju kamenje sa sardinskih plaža, što je zabranjeno lokalnim zakonom o prirodnom nasleđu jer se smatra javnim dobrom. Francuz će morati da plati kaznu između 500 i 3.000 evra, prenela je ANSA.
(Telegraf.rs)


Video: Ljudi završe razbijenih glava i to sve u njenu čast: Održan festival gađanja kamenjem

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Više sa weba
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Zanimljivosti

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Kad je policija otvorila gepek, nije mogla da dođe k sebi od šoka: Francuz uhapšen zbog 41 kilograma "suvenira" sa plaže

Izvor: Blic, 01.Sep.2023

Francuski turista uhapšen je dok je pokušao da napusti Sardiniju sa sve 41 kilogramom šljunka i kamenja koje je ilegalno sakupio sa plaže u gepeku svog automobila. Ovaj "suvenir" koštaće ga na kraju između 500 i 3.000 evra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.