Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Feb.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuskinja oteta u Jemenu

Francusko Ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo je danas da je jedna Francuskinja oteta u Sani, glavnom gradu Jemena.

"Nažalost, potvrđujemo da je jutros u Sani oteta francuska državljanka koja je radila za jednu međunarodnu organizaciju", navodi se u saopštenju.

U tekstu se napominje da je Ministarstvo "potpuno mobilisano" i da pokušava da utvrdi gde se nalazi oteta žena da bi što pre bila oslobođena.

Jemenske snage bezbednosti ranije su saopštile da su naoružane osobe otele jednu Francuskinju i njenog jemenskog vozača u centru grada, dok je ona išla na posao.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadači oteli Francuskinju u centru Sane

Izvor: SandzakPress.net, 24.Feb.2015

Svijet – Naoružani muškarci oteli su ženu i njegog vozača, Francuska pozvala sve svoje državljane da što prije napuste Jemen. Naoružani muškarci oteli su Francuskinju i njenog vozača, jemenskog državljanina, u centru glavnog grada Jemena, saopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova Francuske. Neidentifikovani...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.