Francuski avion nestao sa radara

Izvor: B92, 09.Jan.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski avion nestao sa radara

Francuski borbeni avion sa dva pilota danas je tokom leta nestao sa radara u oblasti nedaleko od granice sa Švajcarskom.

Portparolka francuskih vazduhoplovnih snaga je rekla da je u pitanju francuski lovačko-presretački borbeni avion "miraž 2000D" i da je snegom prekrivena planinska oblast između regiona Dub i Žura poslednja radarom registrovana lokacija aviona.

Avion je poleteo nešto posle 11 sati iz vazduhoplovne baze na severoistoku Francuske, preneo je AP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se francuski borbeni avion

Izvor: Mondo, 09.Jan.2019

Francuski borbeni avion "miraž 2000D" srušio se nedaleko od granice sa Švajcarskom, rekli su zvaničnici, dodajući da se za posadom traga...Foto: Googlemaps/printscreen..Delovi letjelice pronađeni su na istoku zemlje...Avion, u kome su bile dve osobe, bio je na redovnom letu obuke...Portparolka...

Nastavak na Mondo...

DRAMA NA NEBU: Francuski borbeni avion "miraž" nestao sa radara (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Jan.2019

"Miraž 2000D" sa dva pilota u sredu je tokom leta nestao sa radara u oblasti nedaleko od granice sa Švajcarskom Francuski borbeni avion sa dva pilota u sredu je tokom leta nestao sa radara u oblasti nedaleko od granice sa Švajcarskom. Portparolka francuskih vazduhoplovnih snaga...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.