Francuska: Pucnjava u kampu, četvoro mrtvih

Izvor: B92, 25.Avg.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska: Pucnjava u kampu, četvoro mrtvih

U pucnjavi u kampu za Rome u gradu Rua na severu Francuske ubijeno je četvoro ljudi, policajac muškarac, žena i šestomesečna beba, prenosi "Raša tudej".

Napadač je vatru otvorio oko 4:30 po lokalnom vremenu i policija je brzo odgovorila. Čim su došli na mesto incidenta počela je pucnjava i napadač je ubrzo neutralisan.

Mediji su prvobitno preneli da je, prema nezvaničnim informacijama, četvoro teško ranjeno - još jedno dete, napadač i dva policajca. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan policajac je podlegao povredama.

Okolnosti napada i dalje nisu poznate, a mesto na kojem se incident dogodio okruženo je pripadnicima policije. Takođe, na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se i jedan helikopter koji nadleće mesto sukoba, a tu je i veliki broj vozila hitne pomoći.

Pripadnici lokalne vlasti se nalaze na mestu sukoba koji se dogodio u blizini policijske stanice.

Motiv i dalje nije poznat, međutim, policijski izvori rekli su za „Telegraf“ da incident najverovatnije nema nikakve veze sa terorizimom.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FRANCUSKA: Pucnjava u romskom kampu, troje mrtvih

Izvor: Kurir, 25.Avg.2015

Četvoro ljudi je povređeno, među njima i dva policajca..U mestu Roj na severu Francuske u pucnjavi je stradalo troje ljudi, a četvoro povređeno, uključujući dvoje policajaca. Za sada se ispituju sve okolnosti ovog događaja...Fusillade à #Roye, #HauteSomme, au sein de communauté des gens du...

Nastavak na Kurir...

PUCNJAVA U KAMPU ZA ROME Troje nastradalo ima povredjenih

Izvor: medio.rs, 25.Avg.2015

U pucnjavi u kampu za Rome na severu Francuske poginulo je troje ljudi, a četvoro je ozbiljno povređeno...Među ranjenima su i dva policajca...Okolnosti napada još uvek nisu poznate...Uskoro opširnije…

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.