Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Avg.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska: Nova pljačka dijamanata

Lopovi su ukrali nakit vrijedan 40.000 evra iz sefova u sobama luksuznog hotela "Grand" na francuskoj rivijeri, saopštila je danas policija. U saopštenju se navodi da su dva sefa opljačkana u hotelu sa pet zvijezdica "Grand" u mjestu San Žan Kap Fera i da su lopovi pokušali, ali bezuspješno, da obiju i ostale sefove. Tokom proteklog vikenda u oružanoj pljački hotela u Kanu ukraden je nakit od 102 miliona evra.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova pljačka dijamanata u Francuskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2013

NICA - Lopovi su ukrali nakit vrijedan 40.000 evra iz sefova u sobama luksuznog hotela "Grand" na francuskoj rivijeri, saopštila je danas policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PINK PANTERI: Iz hotela ukrali nakit vredan 40.000 evra!

Izvor: Kurir, 03.Avg.2013

Nakit, kao i lična dokumenta, su ukradeni iz dva sefa u Grand hotelu, u mestu Sen- Žan-Kap-Fera, a lopovi su bezuspešno pokušali da prisvoje sadržaj još nekih sobnih sefova u tom hotelu sa pet zvezdica..NICA - U luksuznom hotelu na francuskoj rivijeri lopovi su iz sefova u sobama gostiju ukrali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.