Frajle na koncertu Ričarda Marksa

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Frajle" na koncertu Ričarda Marksa

Pre nego što Ričard Marks 22. maja izađe na scenu Sava centra sa gitarom u ruci, publiku će u svet akustike uvesti atraktivne "Frajle", koje svoj zvuk definišu kao “vojvođanski tango”.

"The Frajle", koje su svoju ljubav prema muzici ozvaničile venčavši se za muziku na Egzit festivalu, kažu da su rešene da naprave muzičku revoluciju, a za početak su izbacile singl "Ich liebe dich". Njihov slogan je „Četiri dame, jedan šou", a kad u to uključite i odlične >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pesme i fascinantnu energiju, dobija se nastup koji ne ostavlja ravnodušnim.

Svakako, biće to dobra uvertira za nastup Ričarda Marksa, kantautora koji je, između ostalog, poznat kao miljenik ženskog dela publike, ali i kao jedna od skromnijih zvezda današnjice.

Kako su najavili organizatori, Marks će u Sava centru svoje hitove, kao što su "Right here waiting" i "Hazard", izvesti u akustičnoj verziji, a beogradska publika će na bini konačno moći da vidi muzičara, koji će pokazati da nije potrebno više od glasa, gitare i klavira da bi jedan koncert ostao zapamćen.

Karte koštaju 2.300, 2.500, 2.700 i 3.200 dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Frajle" kao uvertira za Ričarda Marksa

Izvor: Svet, 29.Mar.2011

Pre nego što Ričard Marks 22. maja izađe na scenu "Sava centra" sa gitarom u ruci, publiku će u svet akustike uvesti atraktivne "Frajle", koje svoj zvuk definišu kao "vojvođanski tango"."The Frajle", koje su svoju ljubav prema muzici ozvaničile venčavši se za muziku na Egzit festivalu, kažu...

Nastavak na Svet...

Frajle pre Marksa

Izvor: Mondo, 29.Mar.2011

Novosadska ženska grupa "The Frajle" nastupiće pre američkog kantautora Ričarda Marksa na njegovom akustičarskom koncertu 22. maja u beogradskom Sava centru.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.