Foursquare deli svoju aplikaciju na dve nove

Izvor: B92, 02.Maj.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foursquare deli svoju aplikaciju na dve nove

Foursquare je najavio da će podeliti svoju aplikaciju na dve posebne. Nova aplikacija pod imenom Swarm korisnicima će ponuditi posebno iskustvo za održavanje kontakta sa prijateljima, dok će glavna aplikacija i dalje biti fokusirana na otkrivanje novih i zanimljivih mesta.

„Napravili smo Swarm zato što ste nam vi rekli koliko često i dalje morate da šaljete poruke prijateljima: „gde si?“ i „šta ćeš raditi kasnije?“. Želeli smo da napravimo brz način na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << možete dobijete odgovor na ova pitanja”, napisala je kompanija na svom blog postu.

Čekiranje na lokacijama će biti prebačeno na Swarm a aplikacija će služiti i kao mapa koja će prikazivati sve aktivnosti prijatelja dok će korisnici moći da dele svoje lokacije i na manje specifične načine, kao što je otkrivanje kraja u kom se nalaze.

Swarm predstavlja prirodnu evoluciju originalne vizije Foursquarea, izjavio je predstavnik kompanije za Mashable.

Nakon debija nove aplikacije, Foursquare će proći i kroz određeni redizajn kako bi se naglasila poruka otkrića.

Swarm će biti dostupan za Android i iOS u narednih par nedelja a malo kasnije će moći da ga koriste i vlasnici Windows Phone uređaja, dok će nova verzija Foursquarea biti predstavljena u “bliskoj budućnosti”.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Foursquare deli svoju aplikaciju na dve nove

Izvor: B92, 02.Maj.2014

Foursquare je najavio da će podeliti svoju aplikaciju na dve posebne. Nova aplikacija pod imenom Swarm korisnicima će ponuditi posebno iskustvo za održavanje kontakta sa prijateljima, dok će glavna aplikacija i dalje biti fokusirana na otkrivanje novih i zanimljivih mesta...„Napravili smo Swarm...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.