Fotografije iz Kladova su sramne

Izvor: B92, 17.Mar.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fotografije iz Kladova su sramne"

Beograd -- Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić najoštrije je osudila "skandalozne i uvredljive" fotografije s proslave sindikata pravosuđa u Kladovu.

Na fotografijama se vidi da je hrana servirana na nagim ženskim telima. Ona je zatražila od nadležnih organa da preispitaju sve okolnosti tog događaja.

"Ovim činom zloupotrebe, iskorišćavanja i nasilja ponižene su i omalovažene sve žene u Srbiji, povređeno je njihovo ljudsko dostojanstvo i moralni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << integritet", istakla je Nevena Petrušić u saopštenju i zatražila hitnu i adekvatnu reakciju nadležnih.

Više beogradskih štampanih medija objavilo je proteklih dana fotografije sa, kako su naveli, proslave Sindikata pravosuđa Srbije, na kojima se vide nage devojke na kojima je servirana hrana.

"Taj događaj svedoči o tome kakve su razmere i posledice diskriminacije žena u Srbiji, čemu se mora stati na put", ocenila je poverenica za ravnopravnost.

Nevena Petrušić je upozorila na to da svi koji su odgovorni za takav "sramni čin" moraju da odgovaraju i snose rigorozne posledice za svoje ponašanje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija: Skandalozne i uvredljive fotografije nagih žena na pladnju (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2012

BEOGRAD - Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić danas je najoštrije osudila "skandalozne i uvredljive" fotografije sa proslave sindikata pravosuđa, na kojima se vidi da je hrana "servirana" na nagim ženskim tijelima i zatražila od nadležnih organa da preispitaju sve okolnosti tog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Skandalozne i uvredljive fotografije nagih žena na pladnju (FOTO)

Izvor: S media, 17.Mar.2012

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić je najoštrije osudila "skandalozne i uvredljive" fotografije sa proslave sindikata pravosuđa, na kojima se vidi da je hrana "servirana" na nagim ženskim telima i zatražila od nadležnih organa da preispitaju sve okolnosti tog događaja..."Ovom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.