Fotografija koja bi mogla biti dokaz postojanja jednog potpuno drugačijeg sveta od našeg

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija koja bi mogla biti dokaz postojanja jednog potpuno drugačijeg sveta od našeg

Da li bi ovo mogla biti “rupa” u Suncu koja je zapravo prolaz za vanzemaljce?

Jedan istraživač kojem su specijalnost neidentifikovani leteći objekti priložio je ovu sliku kao dokaz da naš solarni sistem zapravo sadrži još jedan svet hiljadu puta veći od našeg.

Fotografiju je zaista uslikao satelit Nase, a on tvrdi da se na slici nalaze vrata koja dozvoljavaju vanzemaljcima da “ulaze i izlaze iz Sunca”.

“Velika vrata jedva su se otvorila ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedelje na Suncu, ali dovoljno da naprave rupu i prikažu nam svetlost drugog univerzuma koji se unutra nalazi. Otvore se tek toliko da letelice mogu da uđu i izađu”

Inače, poznato je da Sunce nema jezgro, ali teoretičari zavere su ubeđeni u teoriju da se ispod površine sunca nalazi jedan potpuno novi i nepoznati svet.

“Ova fotografija potvrđuje tu teoriju”, zaključio je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.