Fotografija GOVORI više od reči: Učenik TUGUJE pored škole koju je oštetilo nevreme (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2018, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija GOVORI više od reči: Učenik TUGUJE pored škole koju je oštetilo nevreme (FOTO)

Šteta premašuje milijardu dinara

Pre nekoliko dana Veliku Planu je zadesilo veliko nevreme praćeno gradom koje je nanelo štetu koja premašuje milijardu dinara!

Najviše je stradao Lozovik, najveće selo u opštini, u kojem grad ne samo što je uništio poljoprivredne zasade i voćnjake, već je i oštetio više stotina objekata. Stradala je i zgrada osnovne škole u Bugar mali na kojoj je nedavno obnovljena fasada bukvalno oljuštena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Razmere tuge koju je elementarna nepogoda izazvala među meštanima Lozovika najbolje oslikava fotografija koju je načinio meštanin Gordan Jordanski, a na kojoj je učenik koji je, rastužen prizorom koji ga je dočekao kod škole u Bugar mali, čučnuo i rukama se uhvatio za glavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.