Forum srednjih stručnih škola Beograda se okupio povodom tragedije u OŠ ‘Vladislav Ribnikar

Izvor: Beta Video, 04.Maj.2023, 14:42

Forum srednjih stručnih škola Beograda se okupio povodom tragedije u OŠ ‘Vladislav Ribnikar`

BEOGRAD - Ispred Ministarstva prosvete danas su se okupili predstavnici Foruma srednjih stručnih škola Beograda povodom tragedije u Osnovnoj školi ``Vladislav Ribnikar``, u kojoj je učenik ubio devet osoba i ranio sedam. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koje su karakteristike pištolja iz kojeg je pucano u OŠ „Vladislav Ribnikar“?

Izvor: Danas, 04.Maj.2023

Prema pisanju više medija, pištolj kojim je maloletni napadač za kojeg se sumnja da je ubio devet i ranio sedam osoba, domaće je proizvodnje.

Nastavak na Danas...

BIZARNE ŠALE NAKON TRAGEDIJE Učenici imitiraju Kostu, prave spiskove i simuliraju pucnjavu: Policija za jedan dan imala 25 prijava iz škola

Izvor: Blic, 04.Maj.2023

Danas je policija primila 25 prijava iz škola, u kojima se navodi da pojedini učenici imitiraju Kostu Kecmanovića, koji je bio devet osoba, a ranio sedam. Deca simuliraju pucnjavu, ubijanje, prave spiskove sa imenima dece koje će navodno da ubiju, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.