Foo Fighters: Kada bend prati publiku (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foo Fighters: Kada bend prati publiku (VIDEO)

Često se dešava da na rok koncertima publika zna tekst svih pesama napamet, te neretko uspeva da nadglasa i samog pevača.

To se upravo desilo i američkoj grupi Foo Fighters tokom nedavnog nastupa u Čileu. Ovog puta, međutim, stvar se nekako obrnula.

Obrativši se publici, frontmen benda Dejv Grol je rekao: "Pevate svaku našu pesmu i pre nego što je sam započnem. To niko osim vas ne radi nigde u svetu!"

Tada je masa spontano krenula da peva himnu u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << slavu Čilea "Ole, ole, ole, ole Čile!"

Najpre zbunjen, Grol je ubrzo počeo da prati publiku na gitari, da bi mu se koji čas kasnije pridružili i ostali članovi sastava.

"Ok, ovo je nova pesma Foo Fightersa, sviđa mi se!", poručio je Grol oduševljenoj publici.

Snimak ove scene objavljena je na JuTjubu gde je već imala na hiljade pregleda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Foo Fightersi: Kada bend prati publiku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2015

Često se dešava da na rok koncertima publika zna tekst svih pesama napamet, te neretko uspeva da nadglasa i samog pevača...To se upravo desilo i američkoj grupi Foo Fighters tokom nedavnog nastupa u Čileu. Ovog puta, međutim, stvar se nekako obrnula...Obrativši se publici, frontmen benda Dejvid...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

LUĐE OD FUDBALA! Evo šta se dobije kada se udruže rokeri i neverovatna publika (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2015, 18:02

Prave zvezde osećaju puls fanova, pa zato kadaje publika na koncertu u Čileu počela da skandira kao na utakmici, članovi benda “Foo Fighters” su se priključili i nastala je sveopšta ludnica! Dok se Dejv Grol, frontmen popularnog amaričkog sastava spremao da počne narednu numeru, krenulo je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.