Fondacija Divac donirala opremu u Preševu

Izvor: B92, 02.Avg.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija Divac donirala opremu u Preševu

Preševo -- Fondacija Ana i Vlade Divac donirala je opremu službi za vanredne situacije u okviru Opštine Preševo.

Službi su donirani kompjuteri, projektori, dve muljne pumpe, pumpe za vodu i generatori.

Fondacija Divac i USAID takođe su, uz pomoć i organizaciju lokalnog koordinatora i volontera, organizovali i akciju farbanja ograda kod fudbalskog terena, koja predstavlja zaštitu od pruge kao i akciju sređivanja terena.

Predstavnici Fondacije Ana i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vlade Divac obišli su i Prihvatni centar u Vranju, u kome su otvorili Dečji kutak - montažni objekat izgrađen u saradnji sa "Katolik Rilif Servisis", za boravak dece do 18 godina, kao i majki, a Miratovcu, koji su takođe obišli, pogledali su sadnice koje su zasadili u okviru projekta "Podrška lokalnim zajednicama u odgovoru na izbegličku krizu".

U Preševu trenutno boravi 444 osoba, od toga 139 dece.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.