Fond za razvoj odobrio 885 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fond za razvoj odobrio 885 miliona dinara

Fond za razvoj Srbije krajem juna po četiri linije odobrio je 885 miliona dinara kredita i bespovratnih sredstava privredi i preduzetnicima.

Kroz ovu liniju Repol doo iz Valjeva i Kovis BP doo iz Bačke Palanke dobili su po 62,5 miliona dinara od čega je po 12,5 miliona dinara bespovratnih sredstava.

Po kreditnoj liniji za trajna obrtna sredstva Fond je odobrio ukupno 210 miliona dinara a od toga Gramisu iz Beograda 90 miliona dinara.

Kroz investicione kredite >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odobreno je ukupno 67 miliona dinara od čega za ugostiteljsku radnju Mali predah iz Knjaževca 20 miliona dinara.

Početnicima u poslovanju kao finansijska podrška Fond je u junu odobrio ukupno 31,2 miliona dinara od čega je 9,9 miliona bespovratnog novca.

Eden clining servisu za pranje iz Beograda od toga je odobreno šest miliona od čega je 1,8 miliona dinara bespovratnog novca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.