Fond za inovacionu delatnost pokrenuo novi program podrške istraživačima

Izvor: Danas, 17.Sep.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fond za inovacionu delatnost pokrenuo novi program podrške istraživačima

Fond za inovacionu delatnost pokrenuo je danas novi program finansijske i mentorske podrške za istraživače – "Dokaz koncepta". U saopštenju Fonda se navodi da je program namenjen istraživačima kojima je potrebna podrška da dokažu da će iz istraživanja nastati novi proizvod za kojim postoji potreba na tržištu. Članak Fond za inovacionu delatnost pokrenuo novi program podrške istraživačima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fond za inovacionu delatnost pokrenuo novi program podrške istraživačima

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2019

Fond za inovacionu delatnost pokrenuo je danas novi program finansijske i mentorske podrške za istraživače – "Dokaz koncepta"...U saopštenju Fonda se navodi da je program namenjen istraživačima kojima je potrebna podrška da dokažu da će iz istraživanja nastati novi proizvod za kojim postoji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.