Fon der Lajen sutra u Crnoj Gori: Sastanak sa Milatovićem i premijerom koji bude na funkciji

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 13:46

Fon der Lajen sutra u Crnoj Gori: Sastanak sa Milatovićem i premijerom koji bude na funkciji

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen boraviće sutra u zvaničnoj poseti Crnoj Gori, u okviru regionalne turneje po Zapadnom Balkanu.

Ona će se se u Vili "Gorica“ u Podgorici sastati sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem.

Kako je saopšteo iz Kancelarije predsednika crnogorske države, nakon sastanka Fon der Lajen i Milatović će se obratiti medijima.

Planiran je i susret Fon der Lajen sa crnogorskim premijerom, koji, kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tom trenutku bude na funciji, Milojkom Spajićem ili Dritanom Abazovićem.

Nakon sastanka, predsednica Komisije će posetiti elektroprenosni objekat u Podgorici koji je deo Transbalkanskog koridora za prenos električne energije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.