Folkerka prodaje automobile svojim kolegama: Za njih samo najbolje, ništa polovno

Izvor: B92, 23.Maj.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folkerka prodaje automobile svojim kolegama: "Za njih samo najbolje, ništa polovno"

Suprug Dragane Mirković, Toni Bijelić, ovlašćeni je diler za prodaju skupocenih i luksuznih automobila marke "majbah".

Kako estrada obožava da se diči četvorotočkašima, prva osoba koju pozovu kada kupuju novi automobil je Dragana Mirković.

"Ja sam srećna što moje kolege mogu sebi da priušte dobre, sigurne automobile, oni to zaslužuju. Naravno da treba da voze vrhunske automobile i ponosna sam što kupuju od mene i Tonija. Oni u nama pre svega vide prijatelje", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže Dragana Mirković.

Kako se šuškalo da su automobili koje prodaju kolegama polovni, muzička zvezda to oštro demantuje, i otkriva šta misli o Lepoj Breni i njenom suprugu.

"Ako nešto suprug i ja možemo da uradimo za drage ljude, onda to sigurno nije da im prodajemo polovne automobile. U pitanju su novi automobili koji nisu prešli nijedan kilometar. Brena je najveća zvezda, a njen suprug je svetska faca", kaže Mirkovićeva za "Blic".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.