Florida u OPASNOSTI, guverner pozvao stanovništvo na EVAKUACIJU: Nećete preživeti ako dođe do udara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Florida u OPASNOSTI, guverner pozvao stanovništvo na EVAKUACIJU: Nećete preživeti ako dođe do udara (FOTO)

Uragan sve bliži obalama Floride

Guverner Floride Rik Skot izjavio je danas da bi svih 20 miliona stanovnika Floride trebalo da bude spremno na evakuaciju, i pozvao građane duž Zalivske obale Floride da se odmah evakuišu, jer se kurs uragana Irma blago pomerio ka zapadu.

- Nećete preživeti ako dođe do udara. Sada je vreme da se evakuišete -  izjavio je Skot u Li Kauntiju na jugozapadu Floride, a prenosi agencija AP.

Guverner Južne Karoline Henri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mekmaster je rekao da tek treba da odluči da li će naložiti evakuaciju stanovništva zbog Irme, jer čeka na informacije Nacionalnog centra za uragane.

Šef američke Federalne agencije za upravljanje vanrednim situacijama (FEMA) Brok Long je ranije danas rekao da američki zvaničnici pripremaju opsežne mere reagovanja na uragan Irma.

- Uragan Irma nastavlja da bude pretnja koja će opustošiti Floridu ili neke od južnih država -  rekao je Long na pres konferenciji, prenosi Rojters.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.