Uskoro direktna avionska linija Beograd - Dubai

Izvor: Blic, 24.Avg.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro direktna avionska linija Beograd - Dubai

Niskobudžetna aviokompanija "Flaj Dubai" podnela je Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo Srbije zahtev za uspostavljanje redovne linije Beograd - Dubai od 1. novembra, rečeno je danas u Direktoratu. "Flaj Dubai" je tražio da leti na toj liniji četiri puta nedeljno tokom zimskog reda letenja.

- Pregledaćemo dokumentaciju i ako sve bude u redu dozvola bi mogla da bude izdata u naredne dve sedmice - izjavila je predstavnica Direktorata Katarina Andrić-Milosavljević.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Ta aviokompanija je tražila, prema njenim rečima, uspostavljanje letova avionom "Boing 737-800".

- Reč je o solidnoj aviokompaniji mladje generacije sa dobrom flotom - rekla je Andrić-Milosavljević dodajući da je zahtev za liniju Beograd - Dubai podnet na osnovu Sporazuma o vazdušnom saobaćaju sa Ujedinjenom Arapskim Emiratima, koji je u oktobru 2009. potisan u u Vladi Srbije.

Sporazum je omogućio da "Jat ervejz" i pet aviokomanija iz Emirata uspostave neograničen broj letova izmedju dve zemlje. Sporazuma o vazdušnom saobaćaju sa Ujedinjenom Arapskim Emiratima je veoma sličan evropskom Sporazumu o otvorenom nebu.

- Ovo je prva aviokompanija iz Emirata koja je pokazala interesovanje za uspostavljanje letova sa Srbijom - rekla je Andrić-Milosavljević.

Trenutno od Srbije do Ujedinjenih Arapskih Emirata letove obavlja samo "Jat ervejz".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fly Dubai uskoro uspostavlja liniju do Beograda

Izvor: EMportal, 24.Avg.2011

Niskobudžetna aviokompanija Flaj (Fly) Dubai podnela je Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo Srbije zahtev za uspostavljanje redovne linije Beograd - Dubai od 1. novembra, rečeno je danas u Direktoratu.

Nastavak na EMportal...

Uskoro direktna avionska linija Beograd-Dubai

Izvor: Blic, 25.Avg.2011, 01:45

Niskobudžetna aviokompanija "Flaj Dubai" podnela je Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo Srbije zahtev za uspostavljanje redovne linije Beograd-Dubai od 1. novembra, rečeno je danas u Direktoratu. "Flaj Dubai" je tražio da leti na toj liniji četiri puta nedeljno tokom zimskog reda letenja. .."Pregledaćemo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.