Finska uvodi  blokadu do 8. marta zbog pandemije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Feb.2021, 11:15

Finska uvodi blokadu do 8. marta zbog pandemije

Finska će od 8. marta uvesti mjeru zatvaranja javnog i privrednog života na tri sedmice zbog rasta broja zaraženih virusom korona, saopštila je u četvrtak, 25. februara, premijerka Sana Marin. Blokada neće podrazumijevati policijski čas, ali će biti zatvoreni restorani, dok će učenici od 13 godina i stariji morati da pređu na nastavu na daljinu, navodi se u saopštenju. Pored rasta broja zaraženih, stručnjaci su upozorili da se u Finskoj pojavila nova mutacija virusa korona. Ova varijanta...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finska se zatvara na tri sedmice

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2021

HELSINKI - Finska će od 8. marta uvesti mjeru zatvaranja javnog i privrednog života na tri sedmice zbog rasta broja zaraženih virusom korona, saopštila je danas premijer Sana Marin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Finska ulazi u tronedeljni "lokdaun", premijerka spremna da proglasi VANREDNO STANJE

Izvor: Blic, 25.Feb.2021

Premijerka Finske Sana Marin najavila je strože tronedeljne epidemiološke mere zbog povećanja broja novozaraženih korona virusom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.