Filozofski fakultet i dalje blokiran

Izvor: Beta, 22.Nov.2014, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filozofski fakultet i dalje blokiran

BEOGRAD, 22. novembra 2014. (Beta) - Grupa studenata Filozofskog fakulteta u Beogradu i dalje blokira zgradu fakulteta, iako dekan Miloš Arsenijević tvrdi da je postignut dogovor i da ga je podržala većina studenata.

Filozofski fakultet je blokiran već pet nedelja. Zgrada je izlepljena parolama o protestu i blokadi, a holu i na spratovima fakulteta su grupe studenata, koje najavljuju da ni u ponedeljak neće biti nastave.

Kako tvrde studenti u protestu, uprava fakulteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << isključila je struju i grejanje kako bi prekinula njihov bunt.

"Nastavljamo protest. Nismo imali pravo glasa niti je bilo kakav dogovor postignut uz medjusobnu saglasnost", kazale je jedna predstavnica Samoorganizovanog studentskog pokreta, koja nije želela da bude imenovana.

Dekan Filozofskog fakulteta rekao je u petak da je većina studenata na odeljenjima fakulteta izglasala da se protest prekine nakon što je ispunjena većina njihovih zahteva.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.