Filmsko bekstvo iz zatvora: Pobegli kroz cevi i policiji ostavili poruku

Izvor: B92, 07.Jun.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmsko bekstvo iz zatvora: Pobegli kroz cevi i policiji ostavili poruku

Dejvid Svet i Ričard Met pobegli su iz zatvora sa najvišim stepenom obezbeđenja u Njujoku.

Za dvojicom ubica, nakon bekstva, pokrenuta je masovna potraga. Naime, Dejvid i Ričard pobegli su tako što su iskopali rupu u ćeliji koja ih je odvela do tunela kroz koji su se izvukli do šahta, koji se nalazi izvan zidova zatvora, a policiji ostavili poruku na kanalizacionim cevima kroz koje su pobegli. Na poruci je nacrtan "smajlić" uz komentar: "Želimo vam lep dan".

Američki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mediji trenutno izveštavaju o detaljima bekstva, a guverner Endru Kumo upozorio je javnost da su odbegli zatvorenici opasni.

Svet je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva zamenika šerifa, a Met je osuđen na 25 godina, bez prava na pomilovanje pre 2023. godine zbog ubistva, otmice i pljačke.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.