Filmski spektakl Noe 26. marta u Sava centru

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmski spektakl "Noe" 26. marta u Sava centru

Premijera iščekivanog epskog spektakla "Noje" biće održana u sredu, 26. marta, u Sava Centru, a zatim će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Film je režirao Daren Aronovski, a Rasel Krou tumači lik Noja u filmu inspirisanom pričom o hrabrosti, požrtvovanju i nadi.

Uz Rasela Kroua, sjajnu glumačku ekipu čine i Dženifer Koneli, Ema Votson, Logan Lerman, Rej Vinston i Entoni Hopkins. Očekujte izuzetnu priču sa vrhunskim efektima koja se neizostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gleda na velikom platnu.

- Mašta brojnih generacija doprinela je stvaranju ove epske priče o nadi. Ja se nadam da ću na velikom platnu uspeti da dočaram Nojevu strast i istrajnost - kaže reditelj filma, Daren Aronovski.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.