Film Draga, smanjio sam decu: Rik Moranis se vraća glumi

Izvor: B92, 14.Feb.2020, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film "Draga, smanjio sam decu": Rik Moranis se vraća glumi

Holivudski glumac - koji je tokom osamdesetih i devedsetih bio deo mnogih kultnih filmova - na pauzi od 1997. godine, ali je tome sada došao kraj.

Holivudski glumac Rik Moranis se posle dugog odsustva vraća na veliko platno i to zbog nastavka čuvenog filma "Draga, smanjio sam decu".

Moranis je poznat po ulogama u kultnim filmovima iz osamdesetih i devedesetih - Isterivači duhova, Porodica Kremenko, Mala prodavnica strave i Roditeljstvo.

Međutim, iz glume >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se povukao sada već davne 1997. godine. Šest godina pre toga preminula mu je supruga i život mu se naglo promenio.

Pre pet godina Moranis je odbio da učestvuje u novoj verziji Isterivača đavola, čiju su postavu činile samo žene.

"Nije mi se svidelo", izjavio je tada za Holivud riporter.

"I dalje mi s vremena na vreme neko ponudi filmsku ili televizijsku ulogu. Čim se pojavi neka interesantna uloga, verovatno ću je prihvatiti", dodao je Moranis.

To se izgleda dogodilo. Moranis će uskoro, u nastavku kultnog filma - čiji je radni naslov Smanjen (Shrunk) - ponoviti ulogu Vejna Šalinskog.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk.

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.